RSS
 

2 cărți despre gândirea pozitivă

28 Apr

Cum ar fi dacă am trăi viața ca pe un experiement plăcut fără supărări? Uite aici 2 cărti despre Gândirea Pozitivă care ne-ar putea ajuta să vedem totul cu alți ochi:

➡️„Lasă grijile, începe să trăiești!” de Dale Carnegie

Vândută în peste 6 milioane de exemplare, cartea este la fel de actuală și astăzi, deși a fost scrisă în 1948. Psihologia oamenilor nu s-a schimbat, din contră grijile sunt și mai acute în societatea actuală.

Carnegie reușește să ne arate că e posibil, profitabil și relaxant să ne debarasăm de griji și să ne concentrăm atenția asupra sănătății și liniștii noastre interioare.
“Puneți-vă întrebarea: de unde știu că lucrul care mă îngrijorează azi chiar se va întâmpla în viitor?”

➡️„Forța gândirii pozitive” de Norman Vincent Peale

Autorul afirmă că a scris cartea dintr-o întelegere profundă pentru durerea si lupta care ne caracterizează existența. Este de fapt un ghid practic care ne încurajează la actiune în scopul depășirii propriilor limite.Tehnicile prezentate ne vor ajuta să obținem forța necesară pentru a ne atinge obiectivele, pentru a ne imbunatăți relatiile și de a prelua controlul asupra propriilor vieți.
„Practică speranța. Pe măsură ce a spera devine un obicei, poți obține o permanentă stare de fericire.”

Ambele exemplare se găsesc în fondurile bibliotecii alături de o colecție bogată de cărți de psihologie practică aplicată.


 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply