RSS
 

Despre noi

Suntem un colectiv de bibliotecari, bibliografi si informaticieni care si-au propus în paginile acestui blog sa vorbeasca mai mult despre munca, proiectele, realizarile lor, care au un sigur destinatar: TU.

Daca stiai ca la Biblioteca sunt doar carti, avem vesti cu totul surprinzatoare. Biblioteca a devenit locul unde fiecare poate gasi ceea ce îl intereseaza:

  • Ziarele si revistele preferate, DVD-uri cu filme de Oscar, desene animate, CD-uri cu adevarate capodopere muzicale
  • Acces gratuit la Internet, legislatie în format electronic, posibilitatea de a lista la imprimanta, scanari etc
  • Jocuri pe calculator, Wii, ludoteca – unde bibliotecarul te ajuta sa colorezi, îti citeste, faceti jocuri sau pur si simplu te uiti la televizor
  • Cluburi diverse, cursuri, locul unde poti face diverse prezentari sau poti vorbi altora despre pasiunile care te anima
  • Lansari de carte, vernisaje, întâlniri cu scriitori, teatru de amatori

Vrei sa ne propui o activitate? Nu ezita sa iei legatura cu noi. Echipa noastra se va bucura sa te sustina.

Vrei sa fii voluntar, sa ajuti persoanele în vârsta sau cu dizabilitati sa beneficieze de lectura? Biblioteca te va sprijini ca sa poti sa-i sprijini pe altii!

Daca nu stiai atât de multe despre Biblioteca si despre ceea ce facem pentru comunitate, te invitam sa ne vizitezi si te vei convinge ca, în aceste vremuri grele, mai exista oameni care se gândesc la tine.

Leave a Reply

 

 
  1. Karelia Mihaela Neacsu

    August 16, 2013 at 10:14 am

    Sunteti minunati! V-am descoperit de scurt timp si am fost teribil de incantata de tot ce se petrece aici si in masura timpului meu liber m-as alatura cu drag initiativelor dvs.