RSS
 

ADEVĂR SAU PROVOCARE!

16 Sep

Continuăm cu atelierele „ADEVĂR SAU PROVOCARE! – CUM SĂ INTERPRETĂM CORECT CEEA CE CITIM SAU AUZIM”

Dezinformarea, teoriile conspiraționiste, războiul informatic au intrat în viața noastră de multă vreme și suntem din ce în ce mai puțin pregătiți să le înfruntăm.

Pornind de la această situație, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila continuă și în această toamnă prezentarea adresată profesorilor și elevilor care doresc să combată acest fenomen.

„Adevăr sau provocare!” este o lecție interesantă, atractivă, incitantă și alcătuită special pentru elevi, prin intermediul căreia aceștia sunt îndrumați să deosebească adevărul de minciună și sunt provocați să gândească și să cerceteze înainte de prelua o informație.

Activitatea se poate desfășura, la alegere, la sediul Bibliotecii Județene sau al liceului, iar grupa de vârstă căreia i se adresează este 14-18 ani. Profesorii care doresc să ofere un astfel de avantaj elevilor lor, pentru că știința selectării informației reprezintă un avantaj, pentru a stabili detaliile întâlnirii (data și ora) îl pot contacta pe coordonatorul activității, Leonard Neculae, redactor, tel. 0745235792, e-mail: leonard_neculae@bjbraila.ro.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply