RSS
 

“Am@teurs_de_lecture.com”, la final

23 Jun

S-a încheiat ultima etapă a proiectului educațional “Am@teurs_de_lecture.com” ( Club de lectură online), organizat de Colegiul Național “Nicolae Bălcescu” în parteneriat cu Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila.

Elevii au avut o sarcina amuzantă și serioasă în același timp: crearea unor conturi de Facebook ale unor personaje alese din bibliografia recomandată. Au lucrat pe grupe, au citit cărțile propuse la începutul anului școlar și au stabilit ce personaj revine fiecăruia dintre ei.

Pe parcursul acestei etape, elevii au dovedit nu numai că au citit cărțile, dar și că au multă creativitate și imaginație. La final, au mărturisit că lectura și lucrul în echipă s-a îmbinat perfect cu tehnologia, iar opera autorilor francezi a fost pe placul lor fiind prezentată într-o manieră așa de inedită.

Coordonatori:

-prof. Poenaru Florentina, prof. Slavu Mihaela,

-bibliotecari: Luminița Dascălu (Colegiul Național “Nicolae Bălcescu”) și Laura Caplea (Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila).

În imagini aveți câteva exemple de personaje cu conturi Facebook realizate de elevii din clasele a IX-a F, a X-a F, a XI-a C.

Felicitări tuturor participanților!

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply