RSS
 

Ateliere de sărbătoare în Orășelul copiilor

22 Dec

Lângă “Căsuța cu povești” din Parcul Monument a fost amenajat de către Primăria Brăila un cort unde s-au desfășurat “Atelierele de Sărbătoare” dedicate celor mici, care vizitează Orășelul copiilor.  Cu mult entuziasm și fantezie, copiii ajutați de bibliotecari au lucrat împreună la confecționarea unor decorațiuni handmade numai bune de împodobit bradul de Crăciun: spiriduși, oameni de zăpadă,  îngerași și braduți. Am decorat și meșteșugit cu drag, iar la final fiecare a plecat de la noi cu o mică amintire.

Atelierele Bibliotecii au început încă de la deschiderea Orășelului pentru copii din 17 decembrie și au continuat până pe 24 decembrie, în intervalul orar 17.00-18.30. Judecând după participarea copiilor și adulților la activitățile noastre (unii chiar revenind de câteva ori) ne place să credem că am adus magia Crăciunului mai aproape de cei care ne-au vizitat. Recunoștința și bucuria celor mici ne-au făcut să uităm de frigul de afară, atmosfera din cort fiind caldă și veselă.

Mulțumim echipei de bibliotecari de la Secția Împrumut carte pentru adulți și Sala de Lectură pentru implicarea în atelierele creative, bucurând sute de copii cărora le-au oferit experiențe cu totul deosebite. Mulțumim Valentina Chiriac, șef birou, că ne-a ținut la curent în fiecare zi cu ce s-a întâmplat la fața locului.

Laura Caplea

 

 

 

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply