RSS
 

Atelierele de programare gratuite Coder Dojo

22 Sep

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila în parteneriat cu Asociația „Dumitru Ionescu” organizează Atelierele de programare gratuite Coder Dojo pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 9 și 17 ani. Întâlnirile sunt lunare și sunt coordonate de Ovidiu Iosif și Ștefan Dragu, mentori voluntari și membrii Asociației brăilene „Dumitru Ionescu”.
Echipa Coder Dojo Brăila își dorește să creeze un mediu inspirațional și primitor pentru copiii participanți, unde aceștia să poată învăța programare, să dezvolte site-uri web, aplicații, programe și jocuri prin sesiuni regulate desfășurate în afara programului școlar. Coder Dojo este o inițiativă globală, care a pornit din Irlanda în anul 2011, dedicată educației în domeniul programării și implementată în aproximativ 70 țări, într-o abordare gratuită, informală, bazată pe implicarea voluntară a unor actuali și viitori profesioniști IT.
Doritorii sunt așteptați la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila la deschiderea Atelierelor Coder Dojo, sâmbătă, 30 septembrie 2017, ora 10.00.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Cursuri

 

Tags:

Leave a Reply