RSS
 

Biblio-amici pentru bunici, mai 2017

29 May

Luna mai a prilejuit o nouă activitate în cadrul proiectului „Biblio-amici pentru bunici”, adresată bătrânilor din Căminul Sfinții Apostoli ”Petru și Pavel”. Acțiunea a avut loc sub deviza ”și ei sunt ai noștri”, iar proiectul este realizat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila în parteneriat cu Asociația ”ART- TERAPIE. CES.AU”.

De fiecare dată organizatorii încearcă să le ofere bunicilor, pe lângă zâmbete și vorbe bune, posibilitatea de a participa la diverse activități recreative, care să le facă viața mai frumoasă. La întâlnirea de vineri, 26 mai, bătrâneii și-au ales cărți dintre cele donate de voluntara Steliana Mușat, au privit fotografiile făcute la activitățile trecute și au răspuns unor chestionare, prin care încercăm să aflăm cum le place ceea ce facem pentru ei, sau ce și-ar mai dori să se întâmple la aceste întâlniri.

Ca de fiecare dată, alături de persoanele vârstnice s-au aflat Camelia Popescu – bibliotecar și Rodica Neofit – președinte al asociației colaboratoare, cele două inimoase inițiatoare ale proiectului. Alături de echipa proiectului se află întotdeauna și alți voluntari implicați și dornici să ofere din timpul și bunătatea lor.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply