RSS
 

„Biblioamici pentru bunici”

02 Aug

Joi, 28 iulie 2016, a avut loc o nouă întâlnire între organizatorii proiectului „Biblioamici pentru bunici” și persoanele vârstnice. Acțiunea a avut loc sub deviza ”și ei sunt ai noștri”. Proiectul este realizat de Biblioteca Județeană Brăila, la inițiativa bibliotecarului Camelia Popescu, în parteneriat cu Asociația ”ART- TERAPIE. CES.AU” reprezentată de Rodica Neofit – director executiv al Asociației, și este adresat bătrânilor din Căminul Sfinții Apostoli ”Petru și Pavel”.

DSCN9750

Întâlnirea din această lună s-a desfășurat având ca principal obiectiv dezvoltarea activității ocupaționale prin stimularea capacității cognitive și realizarea de diverse activități ocupaționale – ”Pictură icoane bizantine”.

DSCN9747

Ca de fiecare dată s-a lucrat într-o atmosferă caldă, s-a discutat și s-au răsfoit câteva albume de artă, după care s-a trecut la acoperirea cu culoare a conturului alb-negru al desenului. Vă reamintim că acest proiect este organizat lunar, cuprinzând activități variate. Dintre acestea amintim participarea la activități de stimulare a capacității cognitive și asigurarea unei bătrâneți demne celor singuri.

DSCN9830

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply