RSS
 

“Călătoria piticilor în țara uriașilor” – pregătiri pentru Paște

08 Apr

Piticii s-au întâlnit din nou la secția Mediatecă din cadrul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila în cadrul atelierului “Călătoria piticilor în țara uriașilor”, tema fiind semnificația sărbătorii Paștelui, a obiceiurilor și tradițiilor specifice acestei perioade. Astfel, organizatorii au făcut pregătiri speciale împreună cu micuții.

Copiii participanți la atelierul “Călătoria piticilor în țara uriașilor” au aflat ieri, 7 aprilie 2016, că mai este puțin timp până la Paște, astfel încât trebuie să înceapă pregătirile.

c

Așadar, li s-a reamintit semnificația sărbătorii, au discutat despre obiceiurile și tradițiile specifice acestei perioade, au ascultat o povestioară-îndemn la fapte bune și și-au pregătit câte un coșuleț din hârtie gumată, pentru oușoarele de Paște. Până atunci, locul va fi ocupat de un oușor simbolic, realizat din hârtie divers imprimată.

c1

La următoarea întâlnire, piticii vor viziona un filmuleț documentar. Vă reamintim că atelierul se desfășoară o dată pe lună și constă în vizionări de filme educative, discuții tematice și ateliere creative. Coordonatoarele activității sunt: prof. înv. preșcolar Vali Mihaela Mihalcea și Irina Ene, bibliotecar.

 

 

 
No Comments

Posted in Cursuri

 

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply