RSS
 

Cine face mărțisoare?

02 Mar

Cum cine? Noi, bibliotecarii, împreună cu micii noștri prieteni. În perioada 25 februarie – 1 martie 2022 ne-am bucurat să avem alături de noi mulți copii talentați la atelierele creative ale bibliotecii. Iată ce au realizat mânuțele noastre, în timp ce mintea s-a bucurat, a creeat și s-a relaxat:

  • Colegii noștri de la secția Împrumut Carte pentru Adulți au meșterit alături de copiii de la Fundația Surorile Clarise multe și colorate mărțișoare. Coordonatori: Valentina Chiriac, Doina Lalu, Mihaela Lungu și Leta Răileanu.
  • “Primăvara și legenda mărțișorului” a fost motivul pentru care ne-am întâlnit la Cantina socială ,,Sfântul Vasile cel Mare” cu câțiva copii care provin din familii defavorizate. Întâlnirile cu cărțile bibliotecii vor continua în această locație și cu alte ocazii prin grija colegei noastre, Camelia Aurelia Cherciu.
  • „Mărțișor pentru mama” este atelierul la care a participat o întreagă clasă de elevi de la Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” din Brăila. A fost multă concentrare, dar și multe zâmbete, bucurie și pasiune. Coordonatori: Viorica Apostu, Gabriela Ștefu și Daniela Moisoiu.
  • Micii artizani de la Centrul Social Multifuncțional din Lacu Dulce au realizat mărțișoare din lut fimo și felicitări frumos decorate – vestitoare de primăvară. Coordonatori: Florentina Petcu și Silvia Iacob.

Să ducem tradiția mai departe și să realizam cu propriile mâini minunatele decorațiuni de prins în pieptul fetelor și femeilor din viața noastră a fost o bucurie și o ocazie potrivită de a aduce prieteni noi în spațiul bibliotecii.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply