RSS
 

Club nou la Bibliotecă – “În lumea cărților”

19 Feb

Vă place să citiți? Credeți că lectura este o activitate solitară? Clubul de lectură din cadrul Bibliotecii Județene a apărut tocmai pentru a veni în sprijinul celor care doresc să vorbească cu alți tineri apropiați de vârstă despre cartea citită.

1

Secția Mediatecă din cadrul Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila a găzduit, joi, 18 februarie 2016 primul club de lectură din acest an. Timizi, dar încrezători ne-am cunoscut și ne-am bucurat de ceea ce ne place cel mai mult – lectura. Într-o atmosferă relaxantă am citit câteva povestiri din cartea “Cui i-e frică de computer” coordonată de Liviu Papadima. Așa am descoperit că fiecare dintre noi avem o poveste de spus atunci când vine vorba de primul contact cu computerul. Următoarea întâlnire va fi în luna martie. Deja am stabilit ce anume citim împreună. În plus, volumul ales va fi dezbătut chiar în prezența autorului tocmai pentru ca pasionații de lectură să-i poată adresa acestuia întrebările pentru a înțelege mai bine mesajul transmis.

2

Clubul este deschis în continuare iubitorilor de lectură. Orice dorește să se alăture o poate face lăsându-și datele de contact la Biroul de Înscriere sau pe Facebook-ul Bibliotecii.

Coordonatorii clubului sunt Roxana Neagu și Teodora Soare. Vă reamintim că membrii clubului se vor întruni o data pe lună pentru a dezbate cărțile propuse, altele decât cele din programa școlară. Ocazional, organizatorii își propun în cadrul acestui club și realizarea unor ateliere de scriere creativă coordonate de autori consacrați.

 
 

Tags: , , , ,

Leave a Reply