RSS
 

Clubul de vacanță 2018, la final

14 Aug

Iată-ne ajunși la finalul Clubului de vacanță, după 6 săptămâni de jocuri, voie bună și momente speciale trăite împreună la bibliotecă. Peste 700 ore de activități în ateliere, work-shop-uri, vizite prin oraș, 105 voluntari și peste 200 de participanți pe zi am numărat la sfârșitul Școlii de vară.

Mulțumim tuturor celor implicați, voluntari și colegi bibliotecari, care au dăruit din cunoștințele și timpul lor pentru a le oferi copiilor brăileni o vară de poveste. De asemenea, mulțumim Bogdan Badiu – dealer OMV Brăila și Claudia Popea pentru sprijinul acordat și implicarea în realizarea marii petreceri!

Felicitări dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu ”Relații cu Publicul” din cadrul bibliotecii, coordonatorul amplului proiect “Clubul de vacanță”, ajuns la a V-a ediție! Mulțumim conducerii instituției, d-lui manager Dragoș Adrian Neagu, pentru susținerea acordată!

Festivitatea de încheiere a Clubului a fost de fapt o mare petrecere unde copiii înscriși în program, însoțiți de părinți și bunici s-au distrat alături de voluntarii care au susținut ateliere. Seara a început cu prezentarea activităților  și acordarea diplomelor pentru coordonatori și voluntari. A urmat un moment mult așteptat – ZUMBA cu instructorul Claudia POPEA, care i-a antrenat la dans pe toți cei prezenți în curtea bibliotecii, atât la începutul evenimentului, cât și la sfârșit. Programul serii a cuprins și alte momente artistice precum: Roxana DAN – recital la pian, Valentina MOCANU – recital la mandolină, Ema POPÂRLAN – muzică populară, Evelina GRANA – muzică ușoara, Eduard COCHIRLEANU – recital la acordeon, Robea Andrada, muzica folk, Akîn Kaan Șaylan (Turcia) – recital de chitară, Ana Onofrei – muzică ușoară, Diana ȚIGĂNUȘ – muzică populară.

Au mai evoluat: Grupa de majorete din cadrul atelierului MAJORETE al Bibliotecii și Trupa 4Motion de dans modern, ambele coordonate de Claudia POPEA, instructor. Petrecerea s-a terminat cu o sesiune de karaoke, unde cei mici s-au distrat cântând melodii cunoscute. Așadar, a fost o petrecere reușită, cu multă distracție și o atmosferă veselă. Clubul de vacanță s-a încheiat, dar biblioteca îi așteaptă pe copii și adolescenți cu alte ateliere – surpriză, care vor începe din această toamnă. Evenimentul a fost prezentat de Marta NECHIFOR și Claudiu BRĂILEANU.

Laura Caplea

 

 
 

Leave a Reply