RSS
 

Club de vacanţă, 8-12 februarie 2016

25 Jan

Vacanța intersemestrială este prilej de distracţie, socializare, joacă și învăţare la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” Brăila. Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani sunt așteptați să se înscrie în Clubul de vacanţă, care se va desfăşura în perioada 8 -12 februarie la Secția de Copii. Ludotecă. Activitățile vor avea loc zilnic , între orele 11.00 – 13.00.
*Luni, 8 februarie, are loc Atelierul de pictură pe sticlă, coordonat de prof. Daniela Drăghiță. La acest atelier se pot înscrie maxim 15 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani.
*Marţi, 9 februarie, se desfășoară Atelierul de mărgeluțe pentru fetițe drăguțe, activitate îndrumată de prof. Camelia Podaru și Violeta Tulumis. Sunt disponibile 30 de locuri.

*Miercuri, 10 februarie, este organizat Atelierul Quilling pentru pici, acţiune coordonată de Quilling by Monica. Aici se primesc cel mult 30 de copii cu vârste între 7 şi 10 ani.

*Joi, 11 februarie, prof. Ionela Fedmașu îi va învăța pe copiii înscriși la Atelierul de handmade cum să confecționeze obiecte decorative, în limita a 30 de locuri.
*În ultima zi a vacanţei, vineri, 12 februarie, micuţii se vor distra la Atelierul Micii bucătari şi cofetari, coordonat de prof. Violeta Leocă. Se pot înscrie maxim 30 de participanţi, cu vârste între 4 şi 10 ani.

Copiii care doresc să participe la Clubul de vacanţă trebuie să posede permis de intrare la Biblioteca Judeţeană. Înscrierile se fac la Secţia de Copii. Ludotecă, telefon 0239 611292/ int. 119, în limita locurilor disponibile, un copil putându-se înscrie la un singur atelier.

Vă așteptăm!

Afis - Clubul de vacanta iarna 2016Laura Caplea,

biblioteca

 

Tags:

Leave a Reply