RSS
 

Clubul de Vacanță, la final

04 Aug

Copiii între 4 și 18 ani au participat în 2022 la peste 30 de ateliere creativ-educative și sportive, Clubul de vacanță fiind locul potrivit să-și descopere noi abilități alegând să participe la diverse activități. Amintim doar câteva dintre ele: pictură, reciclare creativă, handmade, modelare și imprimare 3D, teatru de păpuși, noduri marinărești, scriere creativă, arta de a vorbi în public, cusături, cursuri de limba engleză, dezvoltare personală, etc.

Alături de Biblioteca Județeană s-au alăturat cu ateliere sportive Direcția Județeană de Sport Brăila și Clubul Sportiv Municipal. Din dorința de a promova un stil de viață sănătos prin activități sportive, le-am oferim copiilor posibilitatea înscrierii la următoarele discipline: atletism, box, ciclism, dirt-trak, judo, lupte, kaiac-canoe, tenis de câmp, volei fete. Atelierele s-au desfășurat în următoarele locații: Sala Carantina, Baza Sportivă a DJS Brăila din Parcul Monument, Baza Nautică a CSM, Grădina Publică și Stadionul Municipal.

De asemenea, Inspectoratul Județean de Poliție Brăila a fost prezent cu ateliere de educație rutieră și prezentarea riscurilor de vacanță pentru copii prin organizarea activității Polițistul, prietenul meu de vacanță. Atelierul s-a desfășurat pe parcursul a 2 săptămâni și s-a bucurat de prezența numeroasă a celor mici.

Cei peste 1.000 de copii înscriși la Clubul de Vacanță arată succesul celui mai mare eveniment dedicat copiilor brăileni în sezonul estival. Mulțumim și apreciem efortul tuturor colaboratorilor și instituțiilor partenere, colegilor și voluntarilor implicați!

Organizatorul proiectului “Clubul de vacanță” este dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu în cadrul bibliotecii.

Laura Caplea


 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply