RSS
 

“Clubul tinerilor ziariști” – vizită de lucru la Ludotecă

07 Mar

Cât de greu este să pui întrebări pentru a obține un interviu? Cât de ușor poate fi să realizezi un reportaj de atmosferă? Acestea au fost întrebările la care adolescenții de la „Clubul tinerilor ziariști” organizat în cadrul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila au încercat să răspundă. A doua întâlnire a Clubului a fost una specială.

1 b

După noțiunile teoretice despre interviu și reportaj tinerii au mers pe teren. Unde altundeva dacă nu chiar la Bibliotecă. Activitatea la care temerarii au asistat pentru a se informa s-a desfășurat la Secția Împrumut pentru copii. Ludotecă. Astfel, copiii care fac parte din trupa de teatru „Micii Poznași”, actorii Ioana Zărnescu și Dan Mecu, dar și bibliotecarul secției Ludotecă, Doinița Stanciu au răspuns tirului tinerilor ziariști.

2 b3 b4 b

Distracția s-a împletit cu munca, iar la final carnețelele s-au încărcat de informații prețioase.  Mulțumim „Micilor Poznași”, actorilor Ioana Zărnescu și Dan Mecu, dar și bibliotecarul Doinița Stanciu pentru sprijinul acordat și răbdarea cu care au răspuns întrebărilor! “Clubul tinerilor ziariști” este coordonat de Teodora Soare și Roxana Neagu.

 
No Comments

Posted in Cursuri

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply