RSS
 

“Colorăm viața” la final

13 Jun

Luni, 12 iunie, la Biblioteca Județeană Brăila a avut loc festivitatea de încheierea a proiectului educațional “Colorăm viața” destinat copiilor cu CES (Cerințe educaționale speciale) și tulburări de limbaj. Invitat special la festivitate a fost scriitoarea Veronica Teodoru, care le-a dăruit copiilor volumul de poezii “Culorile copilăriei”. Colega noastră, Camelia Popescu, le-a acordat diplome și coronițe tuturor copiilor care au participat de-a lungul anului la activitățile proiectului. Dulciurile dăruite copiilor au parvenit de la SC. Navigatorul prin amabilitatea doamnei Nechita Mihaela.

Echipa de proiect a fost alcătuită de Gabriela Satală – profesor logoped, Rodica Neofit -psihopedagog, Florentina Hornea – profesor itinerant, Săndica Cărbunaru – profesor itinerant, iar din partea bibliotecii Camelia Popescu.

Vă amintim că activitățile s-au desfășurat lunar și au oferit copiilor posibilitatea să-și dezvolte încrederea în sine, independența și capacitatea de a cunoaște și înțelege frumosul din natură, viață și artă.

  

 

“Un proiect pilot a ajuns ieri la final. A fost plin de peripeții, de muncă, abandon…. dar și de ajutor. Și când o ușă se închide, o fereastră largă se deschide. Prietenii la nevoie se cunosc și asta e ceea ce contează la FINAL. Oameni noi, oameni dragi ce s-au implicat de dragul îngerilor albaștrii, ce poți să spui? MULȚUMESC e banal, dar e sincer și cu admirație! Mulțumesc din suflet oameni dragi că ați rezistat! Admirație! Vă doresc sănătate, putere, binecuvântare și să COLORĂM VIAȚA în continuare!” – ne spune Camelia Popescu, bibliotecar, inițiatoarea proiectului “Colorăm Viața”.

Laura Caplea

 
 

Leave a Reply