RSS
 

Colorăm Viața, la început de an

19 Jan

Prima întâlnire din cadrul proiectului educațional “Colorăm viața” dedicat copiilor cu CES (cerințe educaționale speciale) a avut loc la bibliotecă miercuri, 17 ianuarie. Pentru început toți membrii echipei au stabilit calendarul pe anul școlar în curs, precum și materiale necesare activităților, vizionând la final și filmul ”Colorăm viața” cu realizările de anul trecut.

Copiii abia au așteptat să fie antrenați în tot felul de activități, de aceea am început cu povești despre anotimpul iarnă și am continuat pictând cu acuarele și ceară.

Echipa de anul acesta este alcătuită din: Cherciu Camelia Aurelia- bibliotecar, Hornea Florentina- profesor sprijin la Școala Gimnazială ”Ion Băncilă”, Mircea Săndica- profesor sprijin la Școala Gimnazială ”Anton Pann”, Rusu Georgiana- profesor de sprijin la Școala Gimnazială ”Aurel Vlaicu”, Satală Gabriela-profesor logoped la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Brăila, Secan Emilia- profesor sprijin la Școala Gimnazială ”Gheorghe Naum” (structură a Școlii Gimnaziale ”Nedelcu Chercea”).

Laura Caplea

 
 

Tags:

Leave a Reply