RSS
 

Concurs de cunoaștere locală “BRĂILA – TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR”, ediția a III-a.

17 Oct

Vrei să afli mai multe despre Brăila? Hai la concurs și câștigă un laptop sau o tabletă!

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, prin instituțiile sale, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” și Casa de Cultură a Municipiului, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila, organizează în perioada 25 septembrie – 19 decembrie 2017 Concursul de cunoaștere locală “BRĂILA – TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR”, ediția a III-a.

Concursul este organizat în toate liceele de pe teritoriul județului Brăila, pentru elevii din clasele a IX-a – a XII-a (15-19 ani). Înscrierile se vor face până la data de 3 noiembrie, la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila. Participanții se vor grupa în echipe formate din trei persoane. În momentul înscrierii, echipelor li se va comunica și centrul unde vor participa la concurs în cazul calificării în etapa zonală.

Bibliografia de concurs poate fi studiată la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, precum și on-line, la adresa http://bptv.bjbraila.ro și se află în anexă la acest regulament. Juriile vor fi formate din profesori de la școlile care organizează concursul. Acestea,
precum și juriile de la faza zonală și faza finală, vor fi alcătuite cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Județului Brăila.

Concursul se va desfășură în trei etape, după cum urmează:

I. Calificare la nivelul instituțiilor de învățământ – până în data de 7 noiembrie 2017. În această etapă se vor califica câte două echipe la nivelul fiecărei instituții de învățământ organizatoare;

II. Calificare la nivel zonal – în data de 28 noiembrie 2017. Etapa se va desfășura la următoarele centre de concurs:
– Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”;
– Colegiul Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”;
– Colegiul ”Ana Aslan”.

III. Finala Concursului va avea loc în data de 19 decembrie 2017 și se va desfășura la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” cu sediul în Piața Poligon nr.4.

La finalul concursului câștigătorii vor fi premiați de organizatori cu laptop-uri și tablete. Mai multe detalii despre regulament aici:
http://btpv.bjbraila.ro/…/uploads/2017/09/2_Regulament-BTPV…

Bibliografia aici: http://btpv.bjbraila.ro/bibliografie/

Fișă de înscriere aici: http://btpv.bjbraila.ro/participanti/

Laura Caplea

 
 

Leave a Reply