RSS
 

Construim Împreună

09 Dec

Atelierele ”Construim împreună” se desfășoară lunar la Biblioteca Județeană Brăila și sunt dedicate copiilor cu autism și sindrom Down. În cadrul acestui proiect s-a organizat duminică o mică campanie de strângere de fonduri la Biserica Sf. Arhangheli Mihail și Gavril pentru copiii de la Asociația SOS Autism Brăila. Părinții și copiii din asociație au confecționat decorațiuni de sărbători pe care le-au oferit celor care au donat pentru cauza lor.

Mulțumim pentru implicare d-nei Adriana Ene- președinte SOS Autism Brăila și preoților Duca Mihai și Victor Țugui de la Parohia Sf. Arhangheli – instituție parteneră în proiect alături de Bibliotecă. Mulțumirile speciale merg către colega noastră, Camelia Aurelia Cherciu, inițiatoarea și coordonatoarea acestui proiect educațional.

Vă amintim că atelierele se axează pe jocuri de mișcare, socializare, încurajând creativitatea copiilor prin activități practice cum ar fi: lectura, desenul, jocuri educative, lucru manual, etc. În sprijinul acordat copiilor cu nevoi speciale activitățile reprezintă o alternativă binevenită la învăţământul special.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply