RSS
 

Deschiderea bibliotecii se amână

15 May

Deși starea de urgență a încetat, Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila este nevoită să amâne redeschiderea serviciilor pentru public până când vom primi de la guvern precizări clare privind funcționarea instituției.

Până la deschiderea bibliotecii continuăm să împrumutăm documente pe baza serviciului “Rezervă online, Împrumută offline”, unde vom prelua solicitările dvs. Nu uitați să lăsați un mesaj pe pagina de facebook a bibliotecii sau pe site (https://www.bjbraila.ro/) în josul paginii la secțiunea Chat, în care să specificați următoarele: numele, numărul permisului de bibliotecă, numărul de telefon, adresa de mail, titlul și autorul cărților.

Înainte de a solicita cărțile verificați disponibilitatea lor în catalogul electronic: https://toread.bjbraila.ro/opac.

Vom lua legătura cu dvs. prin telefon, astfel încât să stabilim detaliile preluării cărților de la bibliotecă. La ridicare este nevoie de permisul de bibliotecă. Este bine de știut că fiecare utilizator poate împrumuta max 5 documente de la fiecare secție. Puteți solicita documente din următoarele secții: Împrumut pentru Adulți, Ludotecă, Mediatecă și Centrul Multilingv.

De asemenea, puteți înapoia documentele împrumutate în Cutia de Returnare care este instalată la intrarea în bibliotecă și care poate fi folosită 24/24 ore, 7/7 zile.

Până ne vom revedea, vă asigurăm că ne pregătim pentru a vă primi în condiții de siguranță. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply