RSS
 

Diferiți, dar la fel!

21 Mar

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” a găzduit luni, 20 martie, evenimentul „Diferiți, dar la fel!”, organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali – Sucursala Teritorială Brăila în colaborare cu Centrul de Detenție Brăila-Tichilești. Ziua Mondială a Asistenței Sociale se sărbătorește anul acesta pe 21 martie, prilej cu care asistenții sociali vor promova sustenabilitatea dezvoltării comunității și a mediului. Organizatorii își propun să sensibilizeze specialiștii din domeniul asistenței sociale privind combaterea discriminării și efectelor acesteia.

Campaniile desfășurate în cadrul Zilelor Asistenţei Sociale readuc în atenţie faptul că asistenții sociali sunt persoane care aduc plus-valoare societăţii, munca acestora având o importanţă socială în restabilirea echilibrului la nivelul societăţii.

În deschiderea dezbaterii colega noastră Elisaveta Drăghici a prezentat filmul “135 de ani de bibliotecă publică la Brăila”, subliniind faptul că instituția noastră se implică în viața urbei în ce privește cultura, educația sau alte proiecte sociale.

Laura Caplea

 
 

Leave a Reply