RSS
 

DigilanguageVET a început!

08 Jun

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila, partener în desfășurarea activităților derulate de Colegiul Economic “Ion Ghica” și echipa de implementare: Director, prof. Dr.Doinița Zafiu, dir. Adj. Prof. Feichter Narcisa, prof.Camelia Istrate, prof. Pompilia Maraloiu și prof. Cătălin Istrate, vă anunță începerea unui nou proiect Erasmus + KA 202.

Proiectul “Digitally Integrated Language Education in VET for front-desk and service departments-DigilanguageVET”, se va derula pe parcursul a doi ani, având ca obiective realizarea unei platforme de e-learning și a unei aplicații pentru telefonul mobil pentru a facilita elevilor, profesorilor și a angajaților din domeniile turism, servicii, o comunicare mai ușoară în limba engleză.

Partenerii europeni în proiect sunt:

*Colegiul Economic “Ion Ghica” Brăila, România

*Escola Profissional de Agricultura e Desenvolvimento Rural de Marco de Canaveses, Portugalia

*Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turcia

*IMPULS1, Germania

*Varna University of Management, Bulgaria

Parteneriatul cu Biblioteca Județeană “Panait Istrati” și Centrul Cultural American vizează munca de cercetare din partea elevilor și a profesorilor, care vor utiliza fondul de carte în vederea realizării produselor intelectuale, cât și desfășurarea de vizite, mese rotunde și a unui eveniment de promovare a activităților proiectului în incinta acesteia.

Proiectul se va finaliza la 30.12.2022.

Reprezentanți din partea Bibliotecii: Eugenia Turcu și Laura Caplea, bibliotecari.

 
 

Leave a Reply