RSS
 

Dr. Dulcan: O lectură zilnică amână demența cu 10 ani!

05 May

De profesie medic militar, Dumitru Constantin Dulcan este specializat ca neurolog și psihiatru, dar este cunoscut și ca scriitor, profesor universitar, om de stiință, cercetător în domeniul conștiinței.

Ca autor de cărţi, s-a remarcat o dată cu publicarea volumului „Inteligenţa materiei“, apărut în 1981 sub o formă cenzurată de comuniști. Cartea i-a uimit pe mulți oameni de știință, autorul demonstrând cu argumente cât se poate de ştiinţifice că, dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, există un câmp de energie şi lumină, corespunzător universului spiritual.

După 1989 i-au apărut numeroase volume precum „Somnul raţiunii“, „În căutarea sensului pierdut“ sau „Mintea de dincolo“. Vândute în sute de mii de exemplare, cărţile sale au schimbat viziunea ştiută despre Univers, punând pe gânduri comunitatea ştiinţifică. Autorul vorbeşte despre interdependenţa dintre stres şi boli, despre puterea gândurilor pozitive şi credință, sănătatea creierului, materialitate și spirit, forța iubirii și a iertării.

Dr. Dulcan oferă în cărțile și conferințele sale multe sfaturi pentru a trăi o viață sănătoasă și în deplină armonie cu Universul, precum și metode de a combate stresul generat de societatea actuală ultra-tehnologizată.

Cărțile vor putea fi împrumutate de la Secția Împrumut Carte pentru Adulți când programul cu publicul va fi reluat. Puteți vedea disponibilitatea titlurilor pe catalogul online al bibliotecii: https://toread.bjbraila.ro/opac/search.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply