RSS
 

Excursie pe Dunăre – finalul Clubului de vacanţă

29 Jul

Şcoala de vară dunăreană – Clubul de vacanţă cu zeci de ateliere, care de care mai tentante, îşi închide porţile până în vara anului următor. Însă finalul va fi la fel de frumos ca şi tot ceea ce s-a întâmplat până acum.
Copiii participanţi la cel puţin unul dintre atelierele noastre sunt invitaţi să se înscrie, în mod gratuit, pentru o excursie cu vaporul pe Dunăre, joi, 1 august 2019, ora 10.00.
Cele 120 de locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilori, iar termenul limită de înregistrare va fi până marţi, 30 iulie.
Doritorii se pot înscrie prin intermediul formularului electronic de la această adresă: https://forms.gle/aJY9ETpd8EGAiA8W6.

Să nu uităm că această vacanţă de poveste pregătită cu grijă de bibliotecarii brăileni a fost finanţată printr-un proiect cu fonduri europene POPAM, care a coalizat 30 de bibliotecari, 40 de coordonatori de ateliere externi şi 70 de voluntari. Aceştia au realizat împreună activităţi de informare, instruire, socializare şi recreere pentru o frecventa de cca 250 de copii zilnic. Fondurile europene au fost utilizate numai pentru asigurarea materialelor necesare realizarii celor 65 de ateliere, participarea fiind gratuita la toate acestea.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply