RSS
 

Festivalul de C’Arte Brăila, ediția a II-a

16 May

În perioada 12 – 14 mai 2016 Sala Polivalentă din municipiu a fost gazda Festivalului de C’Arte organizat de Consiliul Judeţean Brăila, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” și Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER).

t1 (3)

Lansări de carte, recitaluri de poezie, proiecție de film, concerte muzicale, conferinţe, dezbateri, expoziţii și întâlniri la care au participat editori, scriitori, artiști, critici și alte personalități culturale – acestea au fost, pe scurt, evenimentele târgului de carte, aflat la a II-a ediție.

t1 (4)

Evenimentul a debutat joi, 12 mai, la ora 16.00, cu o conferință de presă susținută de Viorel Mortu, vicepreședintele Consiliului Județean Brăila și Ioan Cristescu, preşedintele APLER.  Au fost invitate numeroase edituri reprezentative pentru piaţa editorială românească naţională, regională şi locală. Vizitatorii Târgului au avut la dispoziție un spațiul de lansări și unul de evenimente care a prilejuit întâlniri memorabile între cititori şi scriitori. Partenerii Festivalului de C’Arte au fost: Opera Scrisă.Ro – societate de gestiune a drepturilor de autor şi Asociaţia Euro CulturArt. Parteneri media: Radio România Cultural , Observator Cultural și AgenţiadeCarte.ro.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply