RSS
 

Filă cu filă – informare și documentare

16 Sep

O revistă (autointitulată) a românilor de pretutindeni și-a făcut „intrarea” în Biblioteca Județeană, pregătită să fie răsfoită: POEZII PENTRU SUFLETUL MEU, revistă de literatură, artă și cultură.

Am primit recent nr. 5/2021 și este disponibil la Sala de Lectură.Revista a fost fondată în anul 2018 la Montreal, Canada (așa cum este menționat pe coperta sa); redacția este în Oradea, având ca redactor fondator pe Mihaela C. D. și editor coordonator pe Johnny Ciatlos-Deak.

Revista are pagină de internet (https://poeziipentrusufletulmeu.com/) dar apare și în format tipărit. Sunt publicate poeziile românilor de oriunde ar fi ei, din SUA, Marea Britanie, Canada, Elveția, Austria, Belgia, Spania, Italia, Republica Moldova, Germania, precum și din România. Pe lângă poezie revista include și interviuri, informații despre apariții editoriale, știri culturale din Montreal și lucrări ale unor pictori.

În numărul primit recent la bibliotecă (5/2021) semnalăm pagina de poezie semnată de Aureliu Belei (autor de origine brăileană) și anunțul revistei pentru concursul „Câștigă un abonament gratuit!” (a se vedea foto).

Lectură plăcută!

Rubrică: Elisaveta Drăghici, bibliotecar.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply