RSS
 

Go green! – Fii un supererou și colorează lumea ta în verde!

12 May

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila în colaborare cu Asociația “Problema de pe strada mea” și Inspectoratul Școlar Județean Brăila vă invită la concursul de desene cu tematică ecologică : ,, Go green! – Fii un supererou și colorează lumea ta în verde!”.

Vrem să fim în stare de verde și prin intermediul desenelor voastre să transmitem mesajul că iubim și prețuim natura.

REGULAMENT

1. Organizator:Concursul județean de desen pentru copii ,,Go green! – Fii un super erou și colorează lumea ta în verde!” este organizat de Biblioteca Județeană alături de Asociația “Problema de pe strada mea” și Inspectoratul Școlar Județean Brăila (denumite în continuare «Organizator»). Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii.

2. Locul de desfăşurare: Concursul este organizat şi se desfăşoară în incinta Bibliotecii Judeţene “Panait Istrati ” Brăila şi este publicat pe pagina de Facebook a Ludotecii – Sectia de Împrumut pentru Copii.Ludoteca. Pentru a participa la acest concurs, este necesar să aveţi o adresă de e-mail validă, un număr de telefon şi să furnizaţi nume/prenume reale.

3. Perioada de desfăşurare:Concursului ,,Go green! – Fii un supererou și colorează lumea ta în verde!” se va desfăşura în perioada 15 mai -15 iunie 2021 și va avea două secţiuni : 7-10 ani și 10-14 ani. În această perioadă se vor putea înscrie în concurs creaţiile micilor artiști, ultima lucrare fiind acceptată la data de 15 iunie 2021, ora 16:00.

4. Criterii de evaluare:

Juriul va ține cont de următoarele criterii:

Secțiunea 7-10 ani : format A4 landscape/portret, respectarea temei concursului, gradul de finalizare, nota personală, expresivitatea elementelor de limbaj plastic, mesajul artistic transmis, echilibrul cromatic, acuratețea tehnicii folosite.

Secțiunea 10-14 ani : format A3 landscape/portret, respectarea temei concursului, gradul de finalizare, nota personală, expresivitatea elementelor de limbaj plastic, mesajul artistic transmis, echilibrul cromatic, acuratețea tehnicii folosite.

Juriul concursului va fi alcătuit din : profesor educație plastică Alexandru Gurgu, profesor educație plastică Marilena Ioanid, restaurator drd. Mara Lorina Ionașcu, profesor educație plastică Camelia Bargidanu.

Se vor desemna câştigătorii, pentru fiecare secțiune, după cum urmează:

– premiul I

– premiul II

– premiul III

-cel mai original desen

– cel mai artistic desen

– cel mai emoționant desen.

5. Înscrierea în concurs:

Concursul se adresează copiilor cu vârsta între 7-14 ani, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice și al părinţilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

-Să aibă vârsta cuprinsă între 7-14ani;

-Să fie autorii lucrării prezentate;

-Să depună lucrarea la sediul Bibliotecii Județene “Panait Istrati” , Secția pentru Copii. Ludoteca până la data de 15 iunie 2021 însoţită de datele de contact ale unui părinte sau cadru didactic : e-mail şi număr de telefon.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a lucrărilor ce nu respect cerinţele concursului. Lucrările vor intra în proprietatea organizatorilor și vor fi folosite pentru alte manifestări similare.

6. Regulamentul concursului: Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de facebook Secţia de Împrumut pentru copii.Ludoteca. Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de facebook.

Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online.

7. Contact: Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați doamnei profesor Georgeta Rusu, telefon 0755351644.

Mult succes participanților!

Coordonatori :

Doinița Mihaela Stanciu, bibliotecar

Prof. Georgeta Rusu

Prof. Marius Mardale.

 
 

Tags: ,

Leave a Reply