RSS
 

Încep înscrierile la Clubul de vacanță

18 Apr

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează și în acest an ediția de vară a mult-așteptatului Club de Vacanță, în perioada 24 iunie – 2 august 2019.

“Ca în fiecare an, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează și în 2019 Clubul de vacanță, cel mai mare eveniment dedicat copiilor brăileni în sezonul estival: peste 65 ateliere, pentru toate gusturile, începând cu cele sportive și de tururi ghidate, până la cele de limbi străine, îndemânare, handmade și artistice. Venim astfel în întâmpinarea solicitărilor celor mai mici dintre utilizatorii noștri, care vin de la an la an în număr cât mai mare. Oferta educațională din 2019 este cea mai bogată din toate edițiile Clubului, tocmai ca urmare a cererilor crescânde. Se păstrează atelierele de bază ale evenimentului, dar ca noutăți putem enumera: limba italiană pentru cei mici, atelier de confecționat caiace, atelierul tehnico-creativ (makerspace), incubatorul de afaceri, atelierul culinar, atelierul de dezvoltare personală pentru adolescenți etc. Mulțumim celor peste 40 de voluntari precum și partenerilor instituționali ai Bibliotecii (Clubul sportiv Municipal Brăila, Cercetașii României – Scout Local Brăila, Europe Direct Brăila) pentru implicare și entuziasm. Fără ei, Clubul nostru ar fi fost mai sărac. Vă așteptăm la înscrieri, în limita locurilor disponibile și a 3 ateliere / copil! ” – declară dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șef serviciu Relații cu Publicul și coordonatorul proiectului.

Reamintim că accesul la activitățile clubului se face pe baza permisului de bibliotecă. Înscrierile se fac la Sala de Lectură, et. 1, la sediul Bibliotecii din P-ța Poligon, nr.4. Anul acesta la înscrierea copilului se va completa un ACORD DE FOTOGRAFIERE semnat de părinți/bunici.

Programul Clubului de vacanță poate fi consultat la adresa: https://www.bjbraila.ro/even…/inscrieri-la-clubul-de-vacanta.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply