RSS
 

Întâlnire la Brăila cu Romeo Crețu – trainer dezvoltare personală

19 Jan

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila invită publicul interesat de dezvoltare personală luni, 22 ianuarie 2018, ora 16.00, la Întâlnirea cu Romeo Crețu – trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut şi autor de cărți motivaționale. Evenimentul se desfășoară în cadrul work-shop-urilor de dezvoltare personală pentru adolescenți denumite generic „Școala Silviei”, susținute gratuit de Silvia Albu, formator. Deja se împlinește 1 an de când biblioteca găzduiește „Școala Silviei” și tot mai mulți tineri sunt interesați de arta de a trăi frumos și de a afla noi modalități de gestionare a provocărilor personale și profesionale.

Romeo Crețu a publicat în anul 2001 primul studiu din România în domeniul motivației și este autorul a două cărți inspiraționale: „Viața merită trăită!” și „Gânduri primite și trimise mai departe”. De 10 ani este trainer, dezvoltând și susținând programe interactive pentru sute de oameni anual. De peste 3 ani este Training Manager în programele de dezvoltare personală Bootcamp University, iar din anul 2000 este profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Prezintă: Silvia Albu. Evenimentul are loc la Sala „Fănuș Neagu”, et.3, la sediul bibliotecii din Piața Poligon, nr.4. Intrarea liberă!

Laura Caplea

 
 

Leave a Reply