RSS
 

Întâlnirea reporterilor Formula As cu cititorii braileni

22 Feb

Mult asteptata întâlnire a brailenilor cu redactia cunoscutului saptamânal Formula As s-a întâmplat vineri, 18 februarie, în spatiul generos al Salii de lectura din Biblioteca Judeteana „Panait Istrati”. Prezenta echipei de reporteri si a redactorului sef al hebdomadarului, Sânziana Pop, a strâns peste o suta de admiratori dornici sa-i cunoasca pe cei care, saptamânal, le aduc cele mai interesante informatii din domeniul medicinei, al spiritualitatii crestin-ortodoxe, al socialului sau ecologiei.

Sînziana Pop

Alaturi de Sânziana Pop au fost prezenti reporterii Alexandru Florea, Catalin Apostol, Catalin Manole, Andrei Cheran, Valentin Iacob, Bogdan Lupescu si Ciprian Rus. Adica toti cei care, potrivit spuselor Sânzianei Pop, dau greutate revistei prin reportajele extraordinare pe care le plasmuiesc în urma documentarii pe care o fac în cele mai interesante locuri din tara. Întîlnirea a fost moderata de Claudiu Braileanu, sef serviciu Relatii cu publicul în cadrul Bibliotecii Judetene.

O parte din redactia revistei

În deschiderea dialogului cu cititorii, Sânziana Pop a accentuat ideea de promovare a aspectelor pozitive din societatea româneasca, Formula As refuzând sa se ralieze politicii de tabloizare si a aerului negativist care caracterizeaza jurnalismul actual, considerând ca spatiul românesc are lucruri extraordinar de bune, dar care sunt ocolite de majoritatea ziarelor si a televiziunilor de la noi.

Un public numeros

Cititorii nu au ezitat sa-si exprime opiniile privind calitatea revistei, unii dintre ei propunând si subiecte noi pentru paginile saptamânalului, toate fiind luate în calcul de redactorul sef. Reporterii si-au prezenta apoi câteva din experientele lor de teren, raspunzând  întrebarilor adresate de participantii la întâlnire. Dialogul cititori – ziaristi s-a prelungit pâna târziu, primii obtinând promisiunea Sânzianei Pop de a reveni la Braila în luna mai a acestui an, cel mai probabil însotita si de celebrul rapsod, interpret si culegator de folclor, Grigore Lese.

Dan Bistricean

Bibliotecar responsabil de relatia cu mass-media

 
1 Comment

Posted in Evenimente

 

Tags: , ,

Leave a Reply

 

 
  1. Mihaela Vlad

    February 25, 2011 at 9:06 am

    Felicitari pentru un eveniment foarte bine organizat si foarte interesant! O initiativa foarte buna si sa speram ca va inspira si alte Biblioteci Judetene la actiuni similare!