RSS
 

Învăț Ușor în România

20 Nov

Joi, 21 noiembrie, ora 16:00, Biblioteca Județeană Braila va găzdui evenimentul “Invăț Ușor în România“ organizat de Asociația Initiativa Cetatenilor Seniori în cadrul parteneriatului pentru proiectul Erasmus+ Easy Ways to Transfer Knowledge. Proiectul este coordonat de EFE din Letonia cu parteneri din România, Turcia, Bulgaria si Polonia.

Invitații vor afla despre evoluția proiectului și despre forma deja finală a manualului de bune practici de motivare, comunicare, dezvoltare personală și profesională a adulților cu posibilități reduse de învațare și acces limitat la educație.

Vor face apoi cunostință cu workshopul de la Sofia din luna octombrie a.c. care a realizat contactul cu metodele și procedeele concrete de stimulare a învațării despre sine, despre alții și modul în care conflictele pot fi atenuate sau rezolvate împreună .

Apoi vor participa la un experiment de autocunoaștere și solutionare a unor situații complicate numit “Patru Insule”. La final invitații îsi vor impartăși percepția proprie despre experiența la care au participat, precum și dacă aceasta le-ar fi utilă în viața profesională de fiecare zi.

Accesul are loc pe baza de invitatie nominală . Invitații împreună cu moderatorii vor stabili data și modul de selecție a unui numar de 20 de participanți la cursul Invăț Ușor din luna februarie 2020.

Viorica Alexandru, Cristian Ene si Nicoleta Murgu susținuți de Laura Caplea vor fi interlocutorii participantilor de la Colegiul “Ana Aslan”, Sc Generala “Ion Creanga” si Biblioteca “Panait Istrati” din Braila.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply