RSS
 

Jack Reacher în interpretarea lui Tom Cruise

28 Apr

Un personaj în alertă maximă, care intră mai mereu în provocări deosebite, aflându-se la momentul potrivit în locul nepotrivit – acesta este personajul Jack Reacher, care în seria cinematografică, lansată în decembrie 2012, este interpretat de nimeni altul decât Tom Cruise.

Personajul interpretat de celebrul actor este un fost ofițer din poliția militară a Armatei Statelor Unite care cutreieră țara, având slujbe ciudate, investigând cazuri complicate și controversate.

Creatorul lui Jack Reacher, scriitorul Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant), s-a născut în 1954 în Anglia. Pasionat de lectură încă din copilărie se apucă de scris în 1995. Primul roman din seria Jack Reacher, „Capcana Margrave” („Killing Floor”, Humanitas, 2006) are succes imediat în Marea Britanie și SUA. Toate cele 20 de romane publicate în serie sunt la fel de cunoscute, fiind traduse în peste 30 de limbi.

Volumele scrise de Lee Child și DVD-urile disponibile pentru public, spre împrumut, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila se regăsesc în catalogul electronic – https://toread.bjbraila.ro/opac și vor putea fi împrumutate când biblioteca își va relua activitatea cu publicul.

Vă reamintim că Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila continuă tradiția, oferind servicii noi, exclusiv online. Pentru că ne dorim să vă aducem în atenție informații corecte, vă propunem o listă de resurse electronice atât în limba română, cât și în engleză, destinate copiilor, tinerilor și adulților: https://www.bjbraila.ro/informatideacasa/

Teodora Soare

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply