RSS
 

Jurnalul unui puști

15 May

“Diary of a Wimpy Kid” (Jurnalul unui puști) este o serie de 14 romane satirice realiste ale scriitorului Jeff Kinney. Toate cele 14 cărți îl au ca personaj principal pe Greg Heffley, un puști care întâmpină numeroase dificultăți în timpul școlii generale.

Centrul Multilingv deține câteva volume în limba engleză pe care le puteți împrumuta prin serviciul “Rezervă online, Împrumută offline” pus la dispoziție de Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila.

Ce trebuie să faceți? Lăsați un mesaj pe pagina de facebook a bibliotecii sau pe site (https://www.bjbraila.ro/) în josul paginii la secțiunea Chat, în care să specificați următoarele: numele, numărul permisului de bibliotecă, numărul de telefon, adresa de mail, titlul și autorul cărților.

Înainte de a solicita cărțile verificați disponibilitatea lor în catalogul electronic: https://toread.bjbraila.ro/opac.

Vom lua legătura cu dvs. prin telefon, astfel încât să stabilim detaliile preluării cărților de la bibliotecă. La ridicare este nevoie de permisul de bibliotecă, de asemenea e bine de știut că fiecare utilizator poate împrumuta max 5 documente de la fiecare secție.

Pentru mai multe informații vă pot ajuta bibliotecarii Centrului Multilingv: Eugenia Turcu, Florentina Petcu și Florentina Nistor.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply