RSS
 

LA DEBUT – TRUPA DANCE 60+

15 Mar

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” organizează vineri, 19 martie 2021, ora 17.00, la sala de spectacole a Palatului “Lyra” (Strada Cojocari, nr. 21), evenimentul intitulat: “LA DEBUT – TRUPA DANCE 60+”.

Așa cum spune și denumirea, este momentul când membrii trupei ies la rampă, pe o scenă adevărată. Cu emoții mari, dar și cu speranță, curiozitate, entuziasm, dansatorii seniori vor veni în fața publicului brăilean pentru a-i bucura și pentru a le transmite starea de bine pe care muzica și dansul le pot aduce la orice vârstă.

Și pentru că trupa DANCE 60+ se află la prima reprezentație, am gândit pentru eveniment un colaj conținând dansuri diferite, din epoci diverse, pentru a testa interesul atât al dansatorilor, cât și al publicului brăilean. În funcție de reacția celor implicați, vom dezvolta următoarele spectacole pe anumite zone de interes.

Spectacolul de vineri, 19 martie 2021, face parte din proiectul: “Biblioteca, motorul incluziunii sociale în comunitate” (nr. proiect: 2019–1–RO01-KA104-061765), finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene.

Coregraful trupei și manager de proiect este dr. Eduard Claudiu BRĂILENU, șef serviciu Relații cu Publicul în cadrul Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila.

De menționat că în cadrul evenimentului se vor respecta toate condițiile impuse de contextul pandemic:

– distanțare socială (acces controlat în sală, în limita locurilor disponibile);

– dezinfectant pentru spectatori și dansatori;

– purtarea măștilor este obligatorie;

– dansatorii vor purta și mănuși.

ATENȚIE: NU mai sunt locuri disponibile pentru spectacolul anunțat.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply