RSS
 

Lansare de carte – Codrina Codruța Tudoriu – “Sgraffito”

02 Oct

La “Festivalul Poeţilor din Balcani” România – Croația, ediţia a IX –a, printre lansările de carte care au avut loc, în cea de a doua zi a evenimentului, a fost și “Sgraffito” semnată Codrina Codruța Tudoriu, la Editura Infoest, 2015.

Cel care a prezentat-o pe tânăra autoare a fost Mihai Vintilă, reprezentantul Editurii Infoest. Iată ce a avut de spus acesta despre Codrina Codruța Tudoriu.

Despre lucrarea “Sgraffito”, profesorul Dumitru Anghel a avut numai cuvinte frumoase. A precizat încă de la început că este vorba despre o lucrare nonconformistă, dar a apreciat talentul și harul artistic al autoarei.

Codrina Codruța Tudoriu a spus despre “Sgraffito” – “valorifică ambițiile mamei, plăcerea mea de a scrie…” – restul vă lăsăm pe dumneavoastră să aflați.

Vă reamintim că “Festivalul Poeţilor din Balcani” România – Croația, ediţia a IX –a s-a desfășurat la Biblioteca Județeană în perioada 18 – 19 septembrie, fiind organizat de către Consiliul Judeţean Brăila, Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” şi Filiala de Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din România.

 

Teodora Soare

 

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply