RSS
 

Maratonul de povești – Ediția a II-a

31 May

Ziua Internațională a Copilului este, în fiecare an, de 1 Iunie, prilej de sărbătoare pentru cei mici dar și pentru cei care îi iubesc, ocrotesc și le educă mintea și sufletul.

În 2021 se împlinesc 71 de ani de când această zi se sărbătorește și în România și este cel mai frumos timp dăruit copiilor noștri de părinți, bunici, dar și de noi, bibliotecarii.

71 de bibliotecari din 22 de județe ale României și 14 raioane din Republica Moldova vor sărbători altfel această zi, citindu-le celor mici și celor mari povești frumoase, într-un Maraton de lectură, timp de 8 ore.

Evenimentul se va transmite LIVE, pe Facebook, joi, 3 iunie 2021, începând cu ora 10.00. Pentru a vă conecta la Maratonul de povești, trebuie doar să dați like Paginii proiectului„Maratonul de povești” și să vă alăturați (nouă): https://www.facebook.com/Maratonuldepovesti/.

În cea mai frumoasă zi din an, în care sărbătorim copilăria, ne dorim să (re)descoperim farmecul poveștilor citite împreună cu voce tare, să descrețim frunțile și sufletele și să fim mai aproape de toți cei care iubesc poveștile, bibliotecile și, de ce nu, pe bibliotecarii inimoși.

Din partea Bibliotecii Județene Brăila vor citi povești bibliotecarele Camelia Aurelia Cherciu și Doinița Stanciu, iar de la Biblioteca Comunală Unirea va citi Viorica Mocanu.

Proiectul se desfășoară cu susținerea partenerilor: Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Asociația Bibliotecarilor din România, AsociațiaBibliotecarilor din Republica Moldova și Centrul de Excelență pentru copii și tineret al Bibliotecii Județene „G. Barițiu” Brașov.

Vă așteptăm cu drag și nerăbdare!

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply