RSS
 

Mastermind gratuit – Club pentru dezvoltare personală la Bibliotecă

18 Nov

Vă invităm la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila, sâmbătă, 21 noiembrie 2015, la ora 10.00, la evenimentul Mastermind gratuit – Club pentru dezvoltare personală, susținut de Rodica Ifrim, formator și public speaker.

 

12282005_909067889177897_1938934659_o

Cursul se adresează celor interesați de dezvoltare personală, care vor să facă schimbări în viața lor, să-și atingă obiectivele, vor un echilibru și o armonie interioară mai bună.

Iată câteva avantaje pentru cei care participă la un grup Mastermind: Putem să “împrumutăm” și să “folosim” educația, experiența, influența și eventual chiar capitalul altor oameni pentru a ne duce la îndeplinire propriile noastre planuri de viață; Dacă astăzi suntem ceea ce suntem este datorită atitudinii mentale prin care ne raportăm la situații și oameni; Vom învăța că succesul adevărat este ceva ce poate fi obținut doar luând și pe alții împreună cu noi; Singura limitare reală este cea pe care o acceptăm și o stabilim în propria noastră minte; Acționează ca un catalizator pentru creștere și dezvoltare, ne menține focusați și ne ajută să ne deplasăm constant către lucrurile importante din viața personală și profesională – ne spune Rodica Ifrim, inițiatoarea acestui program.

Înscrierea la eveniment se face completând formularul :http://goo.gl/forms/mLwhdNRYo1. Pentru cei interesați de dezvoltare personală, noi sesiuni vor avea loc în perioada 5-6 decembrie, ora. 10.00, tot la Bibliotecă, în sala „Fănuș Neagu”, etaj 3.

 

Laura Caplea

Purtător de cuvânt

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

 
 

Tags: , , ,

Leave a Reply