RSS
 

Nino Nino, povestea continuă!

02 Feb

Proiectul „Zâmbetul uneşte” a început la Brăila, în urmă cu un an şi jumătate şi este povestea unui grup artistic format din copii. „Nino Nino” a intrat în magia acestei poveşti la iniţiativa Asociaţiei CulturaleLeviathan prin reprezentantul său Lică Barbu, prozator brăilean, într-un minunat loc de cunoaştere numit Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila, mai precis la Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă.

Timid, încet, sfios, grupul de copii şi-a început activitatea descoperind un loc de joacă unde zâmbetul declanşează bucurie şi poftă de viaţă.

Încă de la începutul desfăşurării proiectului „Zâmbetul uneşte”, „nebunia” copilăriei a inundat bucuria copilăriei şi s-a aprins ca un foc de năzuinţe pe care nimic nu-l mai poate stinge.

La „Nino Nino” se fac de toate: se cântă, dansează, desenează, se înţelege mai bine modul de comportament în societate, se joacă şah, scrabble şi sudoku, și, nu în ultimul rând, se leagă prietenii.

Povestea micuțelor talentate poate fi regăsită în revista bibliotecii, Ex Libris, nr. 14/2020, chiar de la coordonatorul proiectului, Lică BARBU, dar și accesând link-ul de mai jos, paginile 10 – 11:

https://www.bjbraila.ro/wp-content/uploads/2020/12/exlibris-14-2020.pdf
 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply