RSS
 

Noutate editorială – Revista Ex Libris nr. 14/2020

13 Jan

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila anunță apariția unui nou număr al revistei proprii, Ex Libris, nr. 14/2020.

Din sumar: activități la Ludoteca virtuală; proiecte incredibile la Makerspace; donație – Elena Voinea; povestea fetițelor de la Nino Nino; parteneriate de succes cu unități de învățământ preșcolar; portrete de voluntari – Luminița Filipoiu, psiholog și Maria Cristina Cabăț; bucăți de istorie locală – Societatea „Carpații”, portul, tradițiile și cultura grecilor; proiecte ale instituției – Parcul, beciul, dar și noi activități în proiecte Erasmus+; ateliere de scriere creativă, concursuri naționale și evenimente dedicate liceenilor.

Alături de aceste informații regăsiți și trei portrete ale unor bibliotecari – Mihaela Lungu, Daniela Munteanu și Silviu Gheorghe.

Nu în ultimul rând vă prezentăm și câteva dintre titlurile noi pe care le puteți împrumuta din colecțiile bibliotecii, dar și o scurtă poveste realizată de unul dintre participanții la Atelierul de scriere creativă organizat de instituția publică.

Revista în format electronic poate fi consultată aici:

https://www.bjbraila.ro/wp-content/uploads/2020/12/exlibris-14-2020.pdf

Lectură plăcută!

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply