RSS
 

O altfel de lecție de română

24 Apr

Ora de Comunicare în limba română poate fi altfel dacă are loc la Secția de Împrumut Carte pentru Copii. Ludotecă din cadrul Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila. Asta au simțit luni, 23 aprilie 2018, micuții de la clasa I de la Liceul de Artă „Hariclea Darclée”, îndrumați de profesor învățământ primar Liliana Mateescu care au avut o lecție normală, la secția destinată copiilor.

Astfel, cei mici au aflat lucruri noi despre munte și ce înseamnă o cabană. Și pentru ca ora de Comunicare în limba română să fie altfel până la final au aflat de la bibliotecarul secției, Doinița Stanciu, cum este să practici această meserie.

Proiectul educațional național “Prietenie… pe o… sfoară”, inițiat de Secția pentru copii a Bibliotecii Județene „George Barițiu” din Brașov le-a fost prezentat și puștilor de la Liceul de Artă din Brăila.

Copiii au avut ocazia să asculte povești și au discutat despre textele scrise de Frații Grimm împreună cu Doinița Stanciu. În plus, aceștia au audiat povestea “Muzicanții din Bremen” citită chiar de primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, care timp de o oră a devenit bibliotecar în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Bibliotecarului.

Mulțumim copiilor pentru participare și pentru implicare!

 

 

Teodora Soare

 
 

Tags: , , , ,

Leave a Reply