RSS
 

PANAIT – bibliotecarul electronic

05 May

Cu un simplu click vă puteți conecta la catalogul electronic al bibliotecii de oriunde vă aflați şi în orice moment al zilei, accesând link-ul https://toread.bjbraila.ro/opac.

Catalogul este ușor de utilizat și vă oferă informații despre existența și disponibilitatea documentelor din Bibliotecă. Acesta poate fi accesat și de la stațiile de auto-împrumut aflate la Secția Împrumut Adulți și în holul de intrare al clădirii noi.

Este bine să știți că, în calitate de utilizatori ai bibliotecii, aveți la îndemână o serie de servicii suplimentare prin contul online, care se obține de la Punctul de Înscriere.

Beneficiile contului online sunt:

-puteți vedea ce cărți aveți în cont,

-faceți rezervări de carte și prelungiri,

-puteți scrie recenzii/păreri/recomandări despre cărțile citite,

-util pentru accesarea diverselor dispozitive care utilizează tehnologia RFID, cum sunt stațiile de auto-împrumut.

De asemenea, aveți la îndemână o serie de instrumente suplimentare care vin în sprijinul dumneavoastră pentru a găsi informația solicitată cât mai facil. Unul dintre acestea este stația de auto-împrumut (self-check) alias Panait – bibliotecarul electronic, amplasat în Secția Împrumut de carte pentru Adulți. Panait e foarte îndrăgit, a captat deja atenția tuturor și facilitează prin intermediul contului online al cititorului serviciile enumerate mai sus.

Rubrică: Leta Răileanu, Mihaela Lungu, bibliotecari.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply