RSS
 

Performanță pas cu pas

25 Jul

„Școala de vară dunăreană” din cadrul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila a prilejuit și anul acesta copiilor accesul gratuit la multiple activități. Atletismul este una dintre disciplinele sportive din oferta bibliotecii.

Mulțumim antrenorilor Irina Roată și Ana Maria Codreanu din cadrul Clubului Sportiv Municipal Brăila pentru devotamentul de care au dat dovadă. Bucuria copiilor participanți este o dovadă în plus, că eforturile celor două antrenoare nu au fost în zadar, iar mișcarea în aer liber, sub coordonarea profesioniștilor poate duce la performanțe demne de apreciat.

Atletismul, ca oricare altă disciplină sportivă implică multă muncă. Participanții la această activitate, din cadrul proiectului bibliotecii, au avut ocazia să afle noțiunile de bază din atletism, gratuit, și să lucreze cu antrenori cunoscuți și dedicați, care de-a lungul timpului au reușit să obțină rezultate extraordinare. Denis Neacșu, pregătit de antrenoarea Irina Roată, a obținut titlul de campion național la 300 metri garduri și locul III la 100 de metri plat anul acesta, în timp ce Ștefan Lâlă, antrenat de Ana Maria Codreanu a obținut locul III la 300 de metri garduri la Campionatul Național de Juniori III.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply