RSS
 

Povești cu Zâna Măseluță

18 Dec

”Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila a încheiat prima activitate din cadrul proiectului FABRICA DE POVEȘTI, finanțat prin programul ERASMUS+ al Uniunii Europene. Timp de o lună, cei mici, împreună cu părinții lor, au participat la întâlnirile cu doamna doctor Oana Pireu, în cadrul Poveștilor cu Zâna Măseluță.

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, cei mici și cei mari au vizitat-o pe zâna Măseluță la locul unde se fac bine dințișorii cei bolnăviori sau se verifică periodic starea lor de sănătate. Copiii au fost familiarizați prin poveste, cu ce se întâmplă într-un cabinet stomatologic, obișnuindu-se cu acest mediu care nu părea prea prietenos până la această întâlnire. Și-au dat seama însă că Zâna din fața lor este foarte caldă cu ei, că durerile nu există dacă vin la timp la control, că toate obiectele din cabinet sunt folositoare Zânei, că este mai bine să te speli pe dințișori de două-trei ori pe zi. Pentru toți cei care nu au mai prins un loc disponibil la seria noiembrie-octombrie 2018 pregătim o surpriză optimistă.


Mulțumim doamnei doctor Oana Pireu pentru implicarea deosebită, doamnei Nicoleta Alina și domnului Vanghele Adrian pentru fotografii.

Managerul proiectului FABRICA DE POVEȘTI este dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șeful serviciului Relații cu Publicul.

 

Leave a Reply