RSS
 

Povești în construcție – atelier de dezvoltare personală pentru adolescenți

13 Apr

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează Atelierul de dezvoltare personală pentru adolescenți “Povești în construcție”, începând cu data de 28 aprilie 2017, ora 14.00. Sunt invitați tinerii preocupați de dezvoltare personală și socială, de exprimare creativă, care vor să-și dezvolte încrederea în ei și să încerce lucruri noi. Vor fi șase întâlniri săptămânale, coordonate de Elisaveta Drăghici, restaurator în cadrul Bibliotecii și specialist în dezvoltare personală. Metodele folosite sunt: Scenariul Metaforic (abordează permisiv și indirect rezolvarea unor probleme) , Blackout Poetry (rescriem poezie din texte “banale”) și Writing Theatre (metodă de scriere de scenarii de teatru).

Metodele implică dinamica de grup, obiectivul fiind acela de a folosi instrumente de educație non-formală ca modalitate de expresie și dezvoltare personală, de a stimula implicarea activă a participanților și de a aduce un plus în procesul de învățare cultivat de scoală.

Atelierul “Povești în construcție” este gratuit, înscrierile se fac la tel.0239626128 (int.141) sau la Punctul de Înscriere al Bibliotecii.

Laura Caplea

 
 

Leave a Reply