RSS
 

Povestim împreună

28 Mar

Atelier de storytelling “Povestim împreună” la Liceul Pedagogic D. P. Perpessicius Brăila în cadrul proiectului Erasmus + Fabrica de povești, 27 martie 2019

Poveștile au rolul de a transmite cuvinte care ne ating inima și mintea. Unele vor avea semnificații profunde, altele ne vor încălzi inima. Poveștile alese au avut menirea să ne inspire și să ne motiveze. Cu ajutorul poveștilor, elevii au descoperit dragostea adevărată, indiferent de modul în care arătăm din punct de vedere fizic, faptul că ceea ce suntem înseamnă ceva pentru persoanele dragi, că un simplu gest contează, că aceia care refuză să riște și să crească vor fi înghițiți de viață  sau că lucrurile mărunte sunt importante în viața noastră cotidiană și de aceea trebuie să ne facem timp pentru a ne  bucura cu adevărat de darurile vieții.

Doamnele profesoare Mirela Iordache și Manuela Bertescu au condus elevii către lumina poveștilor adevărate care redau respectul față de sine și randamentul personal, două atribute pe care le pot avea toți cei care își fac timp pentru ele.

Mulțumiri doamnelor profesoare  Beatrice Văsii, Daniela Urse, Mariana Tudose, Laura Gerea, Victoria Ferescu, doamnei bibliotecar Doinița Stanciu, formator în proiect, elevilor povestitori  Vasile Nicoleta, Bănică Robert, Iordăchescu Cristian, Țințea Narcisa, Cărbunaru Alin,  Sterescu Loredana, Sălbatecu Răzvan dar și celor participanți la activitate.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply