RSS
 

Recomandări de lectură

21 Oct

Pentru că accesul la raft în această perioadă nu este posibil, am adus mai aproape de voi unele dintre cele mai noi și apreciate cărți, astfel încât să aveți de unde alege lectura preferată!

Vă amintim că tranzacţiile se realizează pe baza consultării Catalogului electronic, a recomandărilor făcute de bibliotecari, documentele solicitate fiind aduse de la raft doar de către colegii noștri. Chiar la intrarea în secțiile de împrumut sunt așezate câteva vitrine sau rafturi cu cărți, realizate special în scopul orientării lecturii. Împrumutul de documente se realizează în continuare pe bază de precomandă, de acasă, printr-o solicitare trimisă pe mesageria paginii de Facebook (https://www.facebook.com/BibliotecaBraila), prin chat la rubrica “Întreabă bibliotecarul” sau completând Formularul de împrumut online de pe site-ul bibliotecii (www.bjbraila.ro).

De asemenea, cărțile vor fi înapoiate doar la Cutia de Returnări instalată la intrarea în bibliotecă, deoarece vor fi decontaminate înainte de a ajunge din nou în circuit.

Laura Caplea

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply