RSS
 

S-a pornit concursul!

03 Dec


Biblionet propune un interesant si incitant concurs pentru liceeni, în care tinerii îsi pot exprima viziunea personala despre Biblioteca. Concursul de filme, imagini, sloganuri si design are trei sectiuni (concurs de filme scurte, “proze în poze”, design – grafica) prin care liceenii sunt încurajati sa-si manifeste simtul critic sau creativ, plecându-se de la premisa ca institutia Bibliotecii este un loc aflat într-o continua schimbare, care se… reinventeaza.

Teme precum ce poti face la biblioteca si la scoala nu, top 3 carti pe care le recomanzi, cea mai plicticoasa carte, peste 10 ani: carte clasica sau e-book etc. se constituie în câteva posibile subiecte de abordare a unui proiect de concurs. Detalii si sugestii privind sectiunile, temele, regulamentul de concurs si toate celelalte informatii necesare participarii, le gasiti accesând http://concursliceeni.biblionet.ro/

Un amanunt foarte important: Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” este partener în acest program propus de Biblionet, iar liceenii braileni îsi pot construi propriul proiect apelând chiar la sursa. Vacanta de iarna e un sfetnic bun! Va asteptam la Biblioteca. Deadline: 15 ianuarie 2011!

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

 

 
 1. mihai vintila

  December 7, 2010 at 6:27 am

  Am raspandit vestea concursului!

   
  • Corina Ciuraru

   December 8, 2010 at 6:00 pm

   Multumim foarte mult. Sper sa avem cat mai multi participanti.

    
 2. Mihaela

  December 7, 2010 at 9:20 am

  In ce consta mai exact sprijinul pe care Biblioteca Judeteana Braila il poate da liceenilor dornici sa participe?

   
  • Corina Ciuraru

   December 8, 2010 at 6:05 pm

   Cu siguranta, tinerii care vor dori sa participe vor avea nevoie de ceva “documentare” la fata locului. Atunci este suficient sa ni se adreseze si vor gasi printre noi persoane potrivite care sa-i indrume. Sau, mai concret, putem sa ne gandim impreuna ce ar putea face, ce si-ar dori sau ce este realizabil.
   Stiu ca adolescentii nostri sunt deosebit de creativi si originali, nu duc lipsa de idei, trebuie doar sa se informeze putin si pentru aceasta suntem noi aici 😉