RSS
 

Să scriem corect!

16 Sep

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila invită elevii de gimnaziu să participe la atelierul „Să scriem corect!”, conceput special pentru a veni în sprijinul acestora. Limba română și capcanele ei nu vor mai reprezenta o problemă pentru cei care aleg să exerseze vorbirea și scrierea corectă într-un mediu relaxat, ce inspiră încredere.

Biblioteca și școala au fost întotdeauna partenere, fapt pe care se bazează și acest atelier. Tot ceea ce se învață la școală, în puținele ore dedicate gramaticii limbii române, va fi exersat în cadrul întâlnirilor noastre ce se vor desfășura bilunar. Clasicele exerciții de fonetică, lexic, morfologie sau sintaxă vor fi transformate în activități atractive, scopul fiind acela ca elevii să-și consolideze cât mai bine cunoștințele, iar exprimarea lor să respecte din ce în ce mai bine normele limbii literare.

Nimic nu este imposibil, totul depinde doar de cât de bine înțelegi regulile și de cât de mult exersezi, iar atunci rezultatele nu vor întârzia să apară!

Coordonatorii atelierului: Roxana Neagu, corector și Teodora Lungu, documentarist în cadrul bibliotecii. Înscrierile se fac în perioada 15 – 30 septembrie 2022, la numerele de telefon: 0766653978/ 0757409725 sau la Punctul de Înscriere, Biblioteca Județeană “Panait Istrati”, Piața Poligon, nr. 4, Brăila.

Vă așteptăm cu drag!

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Leave a Reply