RSS
 

Școala Silviei

23 Jan

Publicul interesat de dezvoltare personală a avut luni, 22 ianuarie, prilejul de a-l întâlni la bibliotecă pe Romeo Crețu – trainer, coach, public speaker, maestru Reiki, psihoterapeut şi autor de cărți motivaționale.

Înainte a ajunge la bibliotecă Romeo Crețu a fost invitat la Liceul “Nicolae Iorga” și “D.P. Perpessicius”, unde a vorbit în fața elevilor  despre  cum se stabilesc obiceiurile pentru a ne realiza obiectivele dorite. Întâlnirea de la bibliotecă a adus în prim plan o idee de pus în practică: VIAŢA E FRUMOASA SI MERITĂ TRĂITĂ! Pe lângă tinerii care participă de obicei în fiecare luni, de la ora 16.00, la „Școala Silviei” au participat și adulți interesați de subiect. S-a discutat despre nevoile psihologice de bază și cum ne ajuta aceste informații în viața personală și cea profesională. Doritorii au avut ocazia să cumpere cărțile lui Romeo Crețu: „Viața merită trăită!” , “Obiective și obiceiuri” și „Gânduri primite și trimise mai departe”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul work-shop-urilor de dezvoltare personală pentru adolescenți denumite generic „Școala Silviei”, susținute gratuit de Silvia Albu, formator.

Laura Caplea

 
 

Leave a Reply