RSS
 

Scriitoarea Doina Popescu-Brăila la “Clubul tinerilor ziariști”

21 Mar

Cum se făcea jurnalism la începutul anilor ʼ90? Ce însemna a fi jurnalist imediat după Revoluție? Cum a început pasiunea pentru scris și cum s-a dezvoltat o afacere 100 % locală? Iată câteva întrebări la care scriitoarea Doina Popescu-Brăila a răspuns, vineri, 18 martie 2016, la „Clubul tinerilor ziariști”. 

1
Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila a găzduit la finalul săptămânii trecute o nouă întâlnire a celor care fac parte din „Clubul tinerilor ziariști”. Invitata, Doina Popescu-Brăila, a răspuns tuturor întrebărilor, a dat câteva sfaturi și a dezvăluit cum a învățat publicitate și cum a reușit să transforme o meserie în pasiune și mai apoi într-o afacere de succes. 
Mulțumim scriitoarei pentru amabilitatea și răbdarea cu care a răspuns întrebărilor. 

2
Vă reamintim că Biblioteca Județeană găzduiește săptămânal această activitate. Clubul este coordonat de Teodora Soare și Roxana Neagu care și-au propus să organizeze ateliere destinate tuturor domeniilor media: presă scrisă, televiziune și radio. Vor exista însă și colaborări cu persoane avizate care pot împărtăși propriile cunoștințe din mass-media membrilor clubului.

 
No Comments

Posted in Diverse

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply